Raed Arfat a acceptat să revină în Ministerul Sănătății

Administraţie Eveniment

Fostul subsecretar, Raed Arafat își va relua postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătății.

Premierul Emil Boc s-a întȃlnit la Guvern cu Raed Arafat pentru a discuta despre posibilitatea ca fostul subsecretar de stat să își reia funția deținută anterior.

“Domnul Arafat îşi va relua postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii”, a declarat Emil Boc, potrivit Mediafax. “Existând o voinţă din ambele părţi, cred că profesioniştii e bine să îşi facă datoria. A existat o discuţie inclusiv cu preşedintele pe această temă”, a mai precizat premierul.

Medicul Andrei Georgescu, cel care a preluat postul de subsecretar de stat în locul lui Raed Arafat se va întoarce  în funcția pe care o ocupa la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Raed Arafat va lucra de asemenea la proiectul noii legi a sănătății deoarece este un expert în domeniu a arătat premierul. Activitatea subsecretarului se stat va continua în aceeași formă: “Am revenit în funcție pentru a continua activitatea mea de pȃnă acum.”

La discuțiile de la Palatul Victoria nu a luat parte și Ministrul Sănătății Ritli Ladislau. Acesta a declarat, astăzi, că a fost sunat seara trecută de doctorul Raed Arafat cei doi urmând să se întâlnească pentru discuții.

Prezent la conferința de presă, Raed Arafat a declarat : “Mă întorc într-o poziție mai dicilă acum pentru că așteptările și responsabilitățile vor fi mai mari.”

El a precizat de asemenea motivul pentru care și-a dat demisia, și anume Legea Sănătății : “Motivul pentru care am plecat nu mai este. Legea a fost retrasă. ”

Raed Arafat a apreciat gestul de susținere al romȃnilor față de el : “Multumesc celor care m-au susținut și au avut încredere în mine. Sper ca rezultatele să fie simțite de populație cȃt mai curȃnd.”

____________

Oana Alexa

Foto: romania-actualitati.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts