Raed Arafat: Cazurile de infecție cu COVID-19 încep din nou să crească

Sănătate UBB Radio

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a transmis, sâmbătă, că situaţia infecţiilor cu SARS-COV2 şi, în mod deosebit, numărul cazurilor active s-au deteriorat în ultimele zile, ca efect al măsurilor de relaxare, potrivit Mediafax.

„Din graficele de mai jos se vede clar cum, in ultimele zile, situația infecțiilor cu SARS-COV2 și în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arată cum numărul cazurilor active începe să crească după o perioada mai lungă de scădere continuă.Era de așteptat ca masurile de relaxare să ducă la astfel de situație însă depinde de noi daca creșterea se va menține sub control sau nu”, a scris sâmbătă, Raed Arafat, pe pagina sa de Facebook, postând mai multe grafice.

„Regulile de distanțare și igienă trebuie respectate! Nu vă lăsați influențați de părerile neavizate și de dezinformările din mediul rețelelor de socializare!”, a mai adăugat șeful DSU pe pagina sa de Facebook.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, 275 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România, bilanţul ajungând la 21.679 S-au înregistrat şi 14 noi decese, numărul total fiind de 1.394.

Sursa: Facebook Raed Arafat, Capital

Rareș Florea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts