Proiecte pentru tineret desfășurate în Cluj

Din oraş Eveniment

Primăria și Consiliul local Cluj împreună cu Fundația Share și programele de voluntariat vor coordona o serie de proiecte importante legate de Cluj – capitala Europenă a tineretului.

Primarul Emil Boc au vorbit astăzi într-o conferință de presă despre proiectele importante care își propun să sprijine tot ceea ce se referă la activități pentru tineret.

„Proiectul Cluj Never Sleeps își propune ca cea mai lungă zi de vineri din an, ziua de  21-22 iunie să fie timp de 24 de ore populată cu evenimente non-stop pentru tineret, iar în corelare cu acest eveniment voi convoca inclusiv o ședință de consiliu local la 12.00 noaptea pentru a discuta problemele legate de tineret. De asemenea, prin intermediul acestui proiect li se va da ocazia tinerilor să-și spună ofurile si propunerile pentru îmbunătățirea vieții culturale, artistice și profesionale din Cluj”,a mărturisit primarul Emil Boc.

De asemenea, Președintele Federației Cluj-Napoca, Vlad Pop a declarat că acest proiect este unul important pentru toată comunitatea clujeană și își doresc să descopere o realitate pe care nu au ocazia să o cunoască în fiecare zi.

Totodată, impreună cu acest proiect și Industria IT va aduce idei pentru o dezvoltare durabilă despre care tratatele de istorie economică să scrie peste câțiva ani că ”Reindustrializarea economică a început la Cluj”, a afirmat Andrei Chelement, director executiv clasa IT.

Finalitatea proiectului  constă întru-un workshop care va dura 2-3 zile și este deschis pentru toate domeniile. Acest proiect le solicită participanților realizarea unor viziuni, principii și modele noi  în ceea ce privește inovarea și creativitatea în Cluj.

____________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts