Prof. dr. Ștefan Bratosin a primit titlul de Profesor Honoris Causa din partea UBB

Educaţie

Profesorul universitar doctor clasa excepțională Ștefan Bratosin, de la Universitatea Paul Valéry din Montpellier, Franța a primit titlul de Profesor Honoris Causa din partea Universității Babeș-Bolyai, în urma propunerii formulate de reprezentanţii Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării pentru contribuții științifice remarcabile în domeniul științelor comunicării și pentru susținerea dezvoltării instituționale a Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate.

Laudatio a fost prezentată de prof. dr. Ioan Hosu, director al Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, FSPAC.

Prof. dr. Ștefan Bratosin este doctor în Științele Informării și Comunicării, fondator și director al mai multor centre de cercetare, membru în comitete științifice, de lectură și editoriale ale unor reviste internaționale. Publicațiile științifice semnate de prof. dr. Ștefan Bratosin au apărut la edituri internaționale de prestigiu și se regăsesc în bibliotecile unor universități renumite, printre care  Yale University, Harvard University, Princeton University.

Sorina Noroc/ Sursa fotografiilor: Sorina Noroc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts