Produs în Transilvania, un târg de bunătățuri ce va sosi în Cluj

Din oraş

Evenimentul gastro-cultural “Produs în Transilvania” este la prima ediție în Cluj-Napoca și are ca scop promovarea produselor alimentare tradiționale din Ardeal. Târgul de produse gastronomice va avea loc în perioada 5-6 iulie 2017 la Liberty Technology Center de pe strada Gării, nr. 21.

Organizatorii își propun să-i consilieze pe micii producători și meșteșugari din România în vederea dezvoltării afacerii lor. Astfel, aceștia vor avea posibilitatea de a-și prezenta propriile produse și de a interacționa direct cu un public țintă.

Târgul este organizat în cadrul celei de-a 27a ediție Business Day. Tot aici, expozanții vor învăța de la consultanți cum să-și clădească o afacere de succes și vor putea să-și promoveze produsele pe platformele online Business Days și Business Days TV.

Peste 30 de producători vor veni la expoziție cu produse 100% naturale, gătite chiar de ei. Printre numeroasele delicatese culinare se numără: kürtős; langos, brânzeturi, turtă dulce, miere și produse apicole, pâine de casă proaspătă, o selecție de pălincă, înghețată de casă, prăjituri și produse de patiserie, sucuri naturale, gemuri, siropuri naturale și multe altele.

Tot în cadrul târgului vor fi prezenți și producători care vor comercializa jucării din lemn, produse artizanale, cosmetice naturale, articole din piele sau bijuterii.

Târgul “Produs în Transilvania” va putea fi vizitat zilnic între orele 8.00-21.00 în perioada 5-6 iulie. Evenimentul este organizat prin Asociația pentru Dezvoltarea Mediului Economic și Culturii Antreprenoriale împreună cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni.

– Gheorghița Boriceanu / Sursa fotografiei: www.businessdays.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts