Lewis Hamilton s-ar putea retrage anul acesta din Formula 1

Sport

Pilotul britanic Lewis Hamilton nu exclude posibilitatea de a se retrage la sfârșitul acestui sezon. Triplul campion mondial al lumii în Formula 1, Lewis Hamilton, speră să-și treacă în palmares al patrulea titlu mondial.

„Destinul meu este în mâinile mele. Aș putea decide să mă retrag la finalul acestui an”, a afirmat pilotul echipei Mercedes în cadrul unui interviu acordat revistei “Auto”, publicația oficială a Federației Internaționale de Automobilism (FIA).

„Ar însemna, oare, că moștenirea pe care o voi lăsa în Formula 1 ar fi mai mică decât în cazul în care m-aș opri peste cinci ani? Cine poate ști asta?”, a adăugat Hamilton.

Britanicul nu și-a pierdut „foamea” după competiție și mereu luptă cu aceeași putere ca la început. El a dezvăluit că nu știe ce va face după ce se va retrage. “Nu îmi place să fac planuri, pentru că nu știu ce mă asteaptă după colț. Nu știu ceea ce voi face pe viitor”, a adăugat pilotul echipei Mercedes.

Lewis Hamilton, care a câștigat luna aceasta Marele Premiu al Canadei de la Montreal, ocupă locul secund în clasamentul general al piloților, după germanul Sebastian Vettel (Ferrari), de care îl despart doar 12 puncte.

– Ovidiu Băncilă / Sursa fotografiei: F1 Fanatik

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts