Peste 320.000 de participanți sunt așteptați anul acesta la Untold

Din oraş

Cel mai apreciat și așteptat festival de muzică din România, Untold, se apropie cu pași repezi, astfel că pregătirile au intrat în linie dreaptă. Cei care și-au achiziționat deja bilet se pot aștepta la cea mai de succes ediție de pâna acum, promit organizatorii festivalului. 

În cadrul unei conferințe de presă, aceștia au afirmat, totodată, că sumele alocate artiștilor pentru ediția din acest an, a 3-a, au fost mărite cu 50%, iar numărul celor care și-au confirmat deja prezența a trecut de 200. Astfel, participanții îi vor putea urmări pe scena principală pe cei mai buni DJ ai lumii timp de 4 zile, în perioada 3-6 august.

Organizatorii au mai precizat și că bugetul pentru această ediție este cel mai mare de până acum, totul pentru a oferi tinerilor “cea mai înaltă experiență pe care o pot trăi în România”.

„În ultimele 10 luni am pregătit cea mai de succes ediție de până acum. Am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare față de anul trecut. Avem artişti şi mai mulţi, peste 200 anunţaţi şi mai urmează. Untold nu mai este doar muzică, ci şi o experienţă aparte şi, din fericire, acesta este feedback-ul pe care îl primim atat de la participanți cât și de la artiști. Pentru bugetul investit, este cea mai înaltă experienţă pe care o poate trăi un tânăr în România, ne dorim cei mai buni artişti, cea mai bună producţie. Ne aşteptăm să fie cea mai bună experienţă de până acum la Untold”

a declarat managerul festivalului, Bogdan Buta, în cadrul conferinței.

Untold 2017 va reuni, conform organizatorilor, aproximativ 320.000 de participanți. Aceștia se așteaptă ca biletele să fie sold-out.

– Gabriel Jurca / Sursa foto: monitorulcj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts