Peste 70 de concerte si petreceri anuntate la Peninsula 2011

Peninsula 2011 UBB Radio

Peste 70 de concerte şi petreceri vor avea loc la Peninsula între 25 şi 28 august, astfel programul muzical al celei de a IX-a ediţii a festivalului Peninsula, este aproape finalizat.

Fanii muzicii electronice ii vor avea a doua zi, pe 26 august, la Freedom Music Arena Myon & Shane 54 un duo din Ungaria care au reuşit să se apropie de DJ Mag Top 100 DJ.

De asemenea a fost anuntata revenirea lui Hot X şi Igor Do’Urden ce vor mixa în ultima zi a festivalului. Totodată, sârbii de la Nevergreen revin la Peninsula şi sunt anuntati pe scena mare chiar înaintea lui Iggy Pop and the Stooges.

Programe sportive arta si cinema la Peninsula

Programele sportive vor include competiţii pe echipe sau de sporturi individuale, de la fotbal, poker, stivuit de lăzi, până la moară sau şah. Dintre sporturile extreme si anul acesta s-a pastrat bungee-jumpingul şi catapulta, iar amatorii de sporturi nautice pot merge cu caiacul pe Mureş.

Cel mai mare festival de filme de foarte scurt metraj desfăşurat în spaţiul public, Art by Chance va veni anul acesta pentru prima dată în România, la Peninsula. La nivel internaţional, evenimentul cuprinde 200 de oraşe şi 200.000 iar in România vor veni 23 de scurt-metraje cu o durată de 30 de secunde fiecare, ele putând fi vizionate pe ledurile de lângă cele patru scene.

Tot in aceasta categorie este inclusa şi prima ediţie a Peninsulei Dependenţilor de Trailere – aici, cei interesaţi, vor avea parte de un maraton de 3 ore de trailere.

Totodată, alături de selecţii de filme artistice care vor fi proiectate zilnic la Port.Ro Movie & Dance Tent, pe 28 august va veni, pentru prima oară în România, un film de Oscar: Susanne Bier: In a Better World (Într-o lume mai bună), 2011, 113’ – pelicula ce a obţinut premiul Oscar în 2011 pentru Cel mai bun film străin.

Nu va lipsi nici la această ediţie Zona Artei, unde peninsularii îşi vor putea face portrete sau caricaturi, tatuaje henna, se pot lăsa să fie pictaţi pe piele sau îşi pot face un masaj relaxant.

Catalin Nunu

foto: peninsula.ro (arhiva 2010)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts