Personal Branding 4EUth employment, TC Erasmus+, 6-13 October 2015, Cluj-Napoca

Educaţie Eveniment

PERS

“Personal Branding 4EUth employment” este un curs de formare, finanțat de programul Erasmus + al Comisiei Europene, care are loc în Cluj-Napoca, între 6 și 13 Octombrie 2015. Proiectul face parte din programul “Luna angajabilitatii” și a Capitalei Europene a Tineretului în 2015.

Aceasta este a 5-a ediție a proiectului și reprezintă o inițiativă de îmbunătățire a situației de angajabiliate a tinerilor din Europa, promovat de Asociatia Coaching 4EU în parteneriat cu 8 țări europene și parteneri locali, cum ar fi: Centrul Internațional de Carieră FSPAC, Federația Share, Asociația pentru Dialog, Cultură și Sport , Societatea  Studenților de la Științe Politice, Antoma, Q Café, Centrul de Cultură Urbana etc.

Programul cursului  de formare este conceput pentru 20 de lucrători de tineret din 8 țări europene: Spania, Grecia, Cipru, Italia, Polonia, Croația, Bulgaria și România. Activitățile programului sunt construite  pe metodologia educatiei non-formale, training și coaching, respectand  următoarele principii de învățare: învățare auto-dirijată, învățarea prin experienta, acțiune si reflecție.

 

Scopul proiectului este de a pregati lucratorii de tineret să utilizeze Personal Branding-ul drept un model și un instrument de lucru în dezvoltare si îmbunătățire a șanselor pentru tineri șomeri de a avea un job. Dintre tematicile proiectului fac parte: dezvoltarea personală, statistici de angajare, valori și nevoi, cunoasterea  de sine, auto-prezentare, auto-promovare, etc.

Acest training face parte din proiectul “Personal Branding Global Project”, o strategie pe termen lung de crearea unei rețele de ONG-uri si lucratori de tineret care lucrează cu programe pentru ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor, în următorii ani.

 

Sursa: Elena Ursu / Sursa Fotografiei: Centrul Internațional de Carieră

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts