Peninsula 2010: NOHA pe lista invitaţilor (videoclip)

Divertisment Eveniment

N.O.H.A este numele ultimei trupe invitate, anunţate  oficial la Peninsula 2010.

Trupa construită pe ritmuri de flamenco, breakbeat şi drum and bass N.O.H.A va susţine concertul de încheiere de la Terasa Kiss a Festivalului Peninsula, locaţia concertelor underground ale evenimentului.

Artiştii, de la N.O.H.A spun că le place România, aceştia de altfel au filmat clipul pentru cea mai cunoscută piesă a lor, Tu Cafe lângă Timişoara. Noul album, Respect the Menu, al cărui turneu de prezentare include concertul de la Peninsula, va putea fi ascultat live în ziua de 29 august la Terasa KISS.

De asemenea organizatori au anunţat că preţul biletelor de la Festivalul Peninsula a rămas neschimbat în ciuda majorării cu 5 procente a TVA-ului. Astfel un abonament valabil pe toată perioada evenimentului costă 199 de lei, iar un bilet de o zi, 80 de lei. La faţa locului un abonament va costa 240 de lei, iar biletul de o zi, 100 de lei.

Festivalul Peninsula, care se va desfăşura între 26 şi 29 august la Târgu Mureş, va reuni la această ediţie peste 70 de artişti care vor concerta la cele patru locaţii muzicale, printre ei numărându-se Korn, Tricky, Europe, Gorillaz Sound System, The Rasmus, Above & Beyond sau Fedde Le Grand.

_________

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts