MApN: În urma catastrofei aviatice şi-au pierdut viaţa patru militari din cadrul Forţelor Aeriene şi opt din cadrul Forţelor Navale

Social UBB Radio

Bilanţul catastrofei aviatice de ieri de pe aerodromul din Tuzla arată că şi-au pierdut viaţa patru militari din cadrul Forţelor Aeriene şi opt din cadrul Forţelor Navale ,au anunţat oficialii Ministerului Apărări.

Locotenentul Liviu Antim, unul dintre militarii răniţi în catastrofa aviatică a decedat în cursul nopţii trecute. După acordarea primului ajutor la faţa locului, militarul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical, viaţa militarului nu a mai putut fi salvată.
Starea celorlalţi doi militari răniţi, căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare, este stabilă, aceştia fiind internaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central pentru investigaţii medicale suplimentare şi tratament.

Un avion AN-2 ce aparţinea Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc,  s-a prăbuşit ieri în jurul orei 17.40 în timp ce executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare pe aerodromul Tuzla. În urma catastrofei aviatice, 12 militari şi-au pierdut viaţa, iar alţi 2 au fost răniţi. (citeşte mai multe aici)

_____-

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts