OTV în faliment

Media Politic

OTV intră în faliment după ce în urmă cu trei zile CNA îi aplica cea mai drastică sancţiune posibilă, mai exact înjumătăţirea licenţei audiovizuale.

Instanţa a admis miercuri, 28 martie, solicitarea Mamitzu Production SRL de declanşare a procedurii insolvenţei în cazul OTV, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Tribunalului București.

De asemenea, instanţa ordonă ridicarea dreptului de administrare a debitoarei (OTV, n.r.) şi dispune încetarea mandatului administratorilor statutari ai debitoarei. Instanţa a decis, totodată, să desemneze provizoriu, până la prima adunare a creditorilor, ca administrator judiciar pe ACSIS SOLV IPURL, cu o retribuţie lunară de 2.000 lei, exclusiv TVA, din averea debitoarei.

Această decizie a fost luată deoarece televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală. Astfel televiziunea va mai putea emite doar pȃnă în data de 28 septembrie 2012, o ulterioară difuzare depinzȃnd de prelungirea licenței solicitate de Dan Diaconescu.

“Nu sunt membru în PPDD, nu am nicio funcţie în PPDD. În emisiunile mele au fost prezenţi şi alţi reprezentanţi ai altor partide”, a declarat Dan Diaconescu pentru Adevărul. Tot el a mai precizat că problemele pe care le are cu CNA vin ca urmare a “luptei” pe care o are cu Traian Băsescu.

____________

Sabina Stănescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts