OLIMPIA CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMÂNIEI PENTRU A NOUA OARĂ CONSECUTIV

Sport

„U” Olimpia Cluj-Napoca a cucerit dumincă la amiază un nou titlu de campioană a României după o victorie răsunătoare împotriva fetelor de la Heniu Prundu Bârgăului, 6-0.

Scorul a fost deschis repede, în minutul 6, de către Cristina Botojel. Până la pauză, clujencele au făcut deja scor de neprezentare, prin reușitele Adinei Borodi (32) și Mihaelei Ciolacu (38). După o primă repriză în care bistrițencele au fost complet dezorganizate pe teren, în partea a doua acestea au avut mai multă vână, însă eforturile lor au fost de prisos. Olimpia a controlat și repriza a doua, iar tânăra Adina Borodi a reușit să mai marcheze de încă trei ori (62, 72, 78) și a stabilit scorul final, 6-0.

La finalul partidei, a avut loc ceremonia de decernare a trofeului de campioană a României. Olimpia Cluj a triumfat în prima ligă cu un total de 35 de puncte, în urma meciurilor din play-off. În cadrul aceleiași ceremonii au primit și fetele de la Heniu medaliile de bronz, pentru calsarea pe locul 3 (18 puncte, la egalitate cu locul 2, Fortuna Becicherecu Mic). De asemenea, și atacanta Olimpiei, Cristina Carp, a fost premiată pentru titlul de golgheteră a campionatului.

– Material realizat de Cristian Cozmaciuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts