O nouă înfrângere la limită pentru U Cluj pe teren propriu în Divizia A1 la volei masculin

Sport

CS “U” Cluj-Napoca a cedat la limită, scor 2-3 (19-25, 25-20, 15-25, 25-20, 16-18), duminică seara în ultimul meci contend pentru etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin, împotriva formației CSA Steaua București.

Primul set a fost la discreția oaspeților în totalitate, conducând de la prima minge jucată. Cea mai mare diferență s-a înregistrat chiar la ultimul punct al setului, 19-25, Liviu Râpeanu greșind pentru clujeni.

Setul al doilea a reprezentat un duel mai echilibrat la fileu, Steaua reușind din nou să-și creeze un avans de patru puncte (11-15, 12-16 și 14-18). La scorul de 16-19 pentru bucureșteni, ”U” a izbutit o serie de cinci puncte consecutive, ceea ce s-a dovedit a fi decisiv în câștigarea setului.

Cele două echipe și-au împarțit următoarele două seturi, Steaua câștigând la 15, iar U Cluj din nou la 20, fiind nevoie de decisiv. ”Militarii” au fost mai preciși la ultimele mingi, reușind o victorie importantă în deplasare, însă care valorează doar două puncte în clasament.

Cei mai eficienți clujeni au fost Negrean (19 puncte), Borota (11) și Voinea (8), pentru steliști ieșind în evidență De Pra (29 de puncte), Ialisson (17) și Darlaczi (14).

În urma disputării acestei etape, Steaua se clasează pe locul 5 cu 10 puncte, iar U Cluj pe locul 8 cu cinci puncte.

– Realizat de Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts