Noul an universitar vine cu trei specializări noi la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca

UBB UBB Radio

Admiterea la facultate se mută online. O bună parte din universitățile din Cluj au renunțat la probele scrise. De asemenea noul an universitar vine atât cu un nou mod de desfășurare al admiterilor, cât și cu noi specializări la trei facultăți din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”.

La Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca anul universitar 2020-2021 vine cu trei specializări noi. Specializarea Diplomaţie în afaceri la Facultatea de Studii Europene, specializarea Studii de conflict la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și la Facultatea de Teatru și Film la nivel de master specializarea Management Anteprenoiat Cultural.

Perioada de înscrieri online este cuprinsă între 9 si 30 iulie 2020, iar datele oficiale și probele fiecărei secții vor fi anunțate pe siteul oficial de admitere a UBB.

De asemenea, sesiunea de pregătiri a facultăților se va desfășura în mediul virtual. Facultatea de Teatru si Film își va susține perioada de pregătiri pentru viitoarea clasa de actorie în mediul online. Modul de organizare al atelierelor si desfășurarea acestora este anunțată pe pagina facultatii.

În cazul Universității de  Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, examenele de admitere se vor desfășura în perioada 25-26 iulie, în format fizic pentru proba scrisă, astfel universitatea a fost nevoită să închirieze spații pentru a putea fi păstrată distanțarea fizică impusă de problema actuală.

O parte din examenele pentru Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară și Facultatea de Farmacie se va deșfășura în amfiteatrele universității cât și în spațiile închiriate, conform AGERPRESS.

Mai multe detalii și anunțuri au fost anunțate pe pagina destinata admiterilor UMF Cluj-Napoca.

Sursa: Cluju.ro

Dana Coțovanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts