Muzica prinde formă la Cluj

Din oraş Eveniment

Mădălina Danciu și-a lansat expoziția de design „Symphony of the wood”, lansarea a avut loc la Galeria de Artă „Mariana Berinde”.

„Symphony of the wood” este o expoziție inedită în mediul artistic a unui mobilier complet de dormitor ce are formele unor instrumente muzicale.

Mădălina Danciu este masterandă a Universității de Artă și Design din Cluj. Ca sursă de inspirație pentru acest proiect i-au servit chitara și vioara.

„Ideea mi-a venit pentruca m-am gandit că în zilele noastre dormitorul are nevoie de o altă abordare, deoarece suntem înconjurați de planuri drepte, unghiuri care nu oferă o relaxare potrivită sau odihnă”, a declarat tânăra plasticiană.

Piesele mobilierului pot fi achiziționate de doritori, acesta fiind și principalul scop al expoziției. Ideea aparține Mădălinei Danciu, însă mobilierul este realizat de domnul Radu Man.

„Mi-aș dori să meargă mai departe acest proiect și sper să le ofere oamenilor o perspectivă nouă în ceea ce privește posibilitatea unui mobilier de dormitor”, menționează Mădălina.

Cei care doresc să viziteze expoziția ușile vor fi deschise până în data de 8 iunie.

__________________

Veronica Borta

Foto: Ana-Maria Bivol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts