Miss Universitas 2012 și-a desemnat câștigătoarea

Divertisment Eveniment

Concursul Miss Universitas 2012 a avut loc pentru al 3-lea an consecutiv la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca fiind organizată cu ocazia Zilelor municipiului Cluj-Napoca.

Câștigătoarea Miss Universitas este Ana Ionescu, în vârstă de 20 de ani, studentă în anul întâi la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV. “Cel mai mare vis al ei este să ajungă să practice pe viitor meseria de medic veterinar într-un parc naţional din Statele Unite.”, se arată în descrierea concurentei.
Marele Premiu consta în: un abonament V.I.P. pentru 6 luni în valoare de de 530 de euro oferit de World Class Romania, un voucher de cumpărături în valoare de 1000 de lei oferit de Benvenutti, produse cosmetice pentru îngrijirea tenului oferite de Farmec, un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei oferit de Iulius Mall, voucher de cumpărături în valoare de 150 de euro oferite de Caramel, voucher de înfrumuseţare în valoare de 500 de lei oferite de NefQ și un curs de dans în valoare de 150 de lei oferite de Transilvania Dance.
___________
Mariana Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts