Mesajul Statului Islamic: ,,Franța și cei care urmează calea Franței trebuie să știe că rămân ținta principală a Statului Islamic!”

Infracțiuni Internaţional

Într-un comunicat oficial, Statul Islamic a justificat motivele atentatelor care au avut loc aseară în capitala Franței, anunță mediafax.ro.

„Într-un atac binecuvântat de Allah un grup de soldați credincioși Califatului a luat la țintă capitala nelegiuirilor și perversiunilor, Parisul.

Opt frați purtând centuri cu explozibil și puști de asalt au luat la țintă locuri alese minuțios din capitala Franței – stadionul pe care se disputa un meci între Franța și Germania, la care asista imbecilul Franței, Francois Hollande, Bataclan, umplut de persoane adunate pentru a venera perversitatea și în alte locuri din arondismentele(n.red. sectoarele) 10 și 11. Parisul a tremurat sub picioarele lor și străzile lui au devenit prea strâmte pentru ei. Bilanțul atacurilor este de cel puțin 200 de morți și încă pe atâția răniți, meritul fiind al lui Allah.

Franța și cei care urmează calea Franței trebuie să știe că rămân ținta principală a Statului Islamic și vor continua să simtă mirosul morții pentru că au îndrăznit să insulte numele Profetului. Acest atac este doar începutul furtunii și un avertisment pentru cei care vor să mediteze și să tragă învățăminte”,

au declarat aceștia.

Ambasada României la Paris îi roagă pe toți cetățenii români aflați în regiunile afectate să respecte regulile de siguranță emise de autoritățile franceze și să evite, pe cât posibil, deplasările.

Larisa Antal / Sursa fotografiei: bbc.co.uk

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts