Manifestări dedicate sărbătorilor pascale

Eveniment

Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”, sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj organizează manifestări pentru sărbătorile pascale ce vor avea loc în următoarea săptămână.

Începând cu data de 5 aprilie 2012, în Sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură Gherla, va avea loc un concert de cântări bisericeşti, intitulat sugestiv “Aşa grăieşte Domnul slavei”. Pe scenă vor urca cursanţii Şcolii Populare de Arte Cluj, secţiile canto muzică populară Gherla şi Dej, coordonaţi de profesor Marinela Zegrean Istici, expert Felix Gălan şi corepetitor Emil Mihaiu.

În aceeaşi zi, începând cu ora 18.00, în sala de spectacole de la Cinema Mărăşti, va avea loc un spectacol de pricesne, dedicat sărbătorilor pascale, realizat de cursanţii secţiilor canto muzică populară şi religioasă, corul „Young Voices“ al Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj, coordonaţi de experţii: Ana Strîmturean, Doina Miclea şi Claudiu Ciotleuş.

O parte din lucrările participante la Concursul naţional de iconografie pe sticlă „Icoana….parte din suflet“, ediţia a II-a organizat de Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda“ Cluj-Napoca, concurs coordonat de doamna expert  Livia Petrescu, vor putea fi văzute în holul expoziţional. Acestea vor fi vernisate şi  în cadrul Galeriei “55” la sediul Şcolii de Arte, joi, 5 aprilie 2012, de la ora 17.00.

 __________________

Mădălina Lavinia Vîtcă

Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts