Mădălina Manole a murit

Cultură Eveniment


Cântăreaţa Mădălina Manole a murit, în această dimineaţă, cel mai probabil ca urmare a unei supradoze de medicamente, anunţă Agerpres. Presupusa sinucidere s-a petrecut chiar în ziua în care artista ar fi împlinit 43 de ani.

Ambulanţa a fost chemată de soţul artistei, în jurul orei 6,30. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Anchetatorii au mai anunţat că artista ar fi trimis, după ora 2, un mesaj pe telefonul soţului, prin care spunea că regretă gestul pe care îl face, pentru că ştie că toată lumea o iubeşte.

Mâine va fi efectuată autopsia, când se vor afla şi rezultatele preliminare.

___________

Mădălina Manole s-a născut la 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte. Debutul muzical a fost la 15 ani, în Cenaclul Tineretului prahovean. În anul 1988, Mădălina a participat la Festivalul Mamaia cu piesa ”Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu. Este începutul unei colaborări de succes între cei doi. Mădălina şi Şerban au fost căsătoriţi timp de opt ani.

În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul ”Fată dragă”, iar în 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care îi aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează videoclipul pentru piesa ”Să nu mă minţi”.

În anul 1997, lansează albumul ”Lină, lină Mădălină”, un album cu melodii din repertoriul unor mari interprete ale folclorului românesc – Maria Tănase, Maria Lătăreţu, Ileana Sărăroiu, Lucreţia Ciobanu, Mioara Velicu.

În 2000 lansează albumul ”Dulce de tot”, ce este apreciat drept cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

În 2003 lansează ”A fost, va fi iubire”, care cuprinde 11 cântece compuse de ea, pe versurile Roxanei Popescu. Cel mai recent album este cel apărut anul acesta – ”09 – Mădălina Manole”.

Mădălina Manole era căsătorită cu Mircea Petru, inginer de sunet, şi avea un băieţel în vârstă de un an.

___

Foto: madalinamanole.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts