Ludovic Orban neagă acuzațiile lui Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD

Administraţie UBB Radio

Prim ministrul neagă acuzațiile lui Marcel Ciolacu în care acesta susține că Guvernul PNL manipulează și minte în legătură cu datele oficiale despre COVID19.

Ministrul susține că nu guvernul dă publicității datele despre cazurile de COVID19 și că procesul de diagnosticare este coordonat de MS și de INSP la centrele acredidate.

Să lansezi o asemenea acuzaţie fără nicio dovadă, reprezintă un gest iresponsabil şi un act profund imoral (…) Parcă vor să le facă rău oamenilor numai ca să câștige ei politic.”, a afirmat premierul în interviul acordat la B1TV.

Ludovic Orban a declarat duminică, 14.06.2020, că hotărârea de guvern prin care se va decide prelungirea stării de alertă și a măsurilor aferente pentru următoarele 30 de zile va avea loc, luni sau marți. În cazul în care în intermediul ședinței de guvern voturile majoritare vor fi contra stării de alertă, România va reveni la libertatea și democrația de dinainte de pandemie.

Autoritățile vor rămâne fără instrumentele necesare pentru a determina respectarea regulilor de protejare a sănătății și vieții oamenilor. Asta se va întâmpla.” afirmă Ludovic Orban, într-un interviu la B1TV.

Sursa: Youtube Guvernul României

Petra Bence

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts