Lucrări la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Administraţie Din oraş

Primarul Emil Boc a dat startul lucrărilor pentru Sala Polivalentă începând cu data de 15, proiect în valoare de 34,9 milioane de euro care cuprinde începerea lucrărilor pentru finalizarea Sălii Polivalente.

sala-polivalenta

Conform contractului, lucrările vor dura 8 luni şi cuprinde îmbunătăţirea arhitecturii, a instalaţiilor, a structurii de rezistenţă şi alte amenajări interioare.

Anul trecut am încheiat procedurile de licitaţie, am deblocat proiectul, am realizat lucrări de conservare – necesare şi parte din proiectul final al Săli – iar miercuri am semnat ordinul de începere a lucrărilor,

anunţă primarul într-un comunicat de presă.

În anul 2012, lucrările au fost blocate în urma intervenţiei de la ACI care au criticat în instanţă modul de organizare a primei licitaţii. La momentul respectiv, lucrările erau finalizate în proporţie de 60% iar contractul necesita luarea unui nou mod de organizare în urma verdictului judecătoresc.

Contractul prevede includerea unui ecran multimedia Video Box, plase de protecţie şi tribune extensibile, inclusiv refacerea infrastructurii pentru organizarea competiţiilor. De asemenea, vor fi montate panouri fotovoltaice şi solare şi alte elemente suport pentru derularea reclamelor.

În urma efectuării lucrărilor, sala Polivalenta va avea un număr de 7308 locuri, un parking pe 1 nivel ce va cuprinde 445 locuri şi va fi folosită pentru competiţii sportive la nivel naţional şi internaţional.

– Elena Crăciun / Sursa fotografiei: http://www.gazetadecluj.ro/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts