[Live Text] România – Turcia, 2 – 0, stadion “Dr. Constantin Rădulescu”

Sport UBB Radio

Minutul 90: Fluier de final pentru această partidă amicală. România se impune cu 2-0 și se poate pregăti pentru campania de calificare de la Euro 2020.

Minutul 78: Dragoș Grigore respinge de pe linia porții șutul lui Under, menținând tricolorii în avantaj.

Minutul 70: După un șir de driblinguri realizate de Budescu și o pasă de gol foarte inspirată, selecționata României se distanțează la 2 goluri prin șutul lui Gicu Grozav.

Minutul 55: Ocazie de gol pentru tricolori prin șutul lui Gicu Grozav. Datorită intervenției fundașului turc Aziz, mingea a fost respinsă de pe linia porții, menținând scorul actual.

Minutul 43: Gol România, Gicu Grozav marchează primul gol al partidei dintr-o pasă a lui Ciprian Deac.

În această seară, UBB Radio Online este prezent la meciul România – Turcia, partidă care se desfășoară pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, începând cu ora 20:15. Vă vom ține la curent cu toate fazele importante prin intermediul live text-ului oferit pe site-ul nostru.

Înainte de startul meciului, să vedem formula de start pregătite de cei doi selecționeri. Echipa României începe această confruntare cu Costel Pantilimon în poartă, linia de fund este compusă din Vlad Chiricheș și Dragoș Grigore, fundași centrali, Cristian Săpunaru fundaș dreapta, Alin Toșca, fundaș stânga. La centru îi avem pe Nicușor Stanciu, Mihai Pintilii și Ciprian Deac.  În spatele atacului este Constantin Budescu și Gicu Grozav, iar vârf este Claudiu Keșeru. Formula de joc aleasă de Cosmin Contra pentru acest meci este 4 – 2 – 3 – 1.

Turcii încep cu Tekin între buturi, Tufan, Aziz, Soyuncu, Ali Turan în apărare, linia de mijloc este asigurată de Inan, Yokuşlu, Yazici, Ozyakup și Calhanoglu iar în atac îl găsim pe Tosun. Formula de joc aleasă de Mircea Lucescu în meciul din această seară este 4 – 2 – 3 – 1.

 

Live text asigurat de Andrei Bocancea de pe Cluj Arena, Duță Ovidiu Ionel din redacția UBB Radio Online.
Sursa foto: Agerpress.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts