Licenii devin studenți pentru o zi

Educaţie Eveniment

Tinerii liceeni sunt așteptați să participe la cursurile demonstrative oferite de Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării  

Licenii vor putea să vadă mai devreme cum este să fii student pentru o zi participând la  cursurile demonstrative organizate de FSPAC care sunt incluse în planul elevilor de activități din ”Școala Altfel” desfășurate în 3 aprilie, în intervalul orar 10.00-14.00.

Aceste activități sunt concepute pentru informarea elevilor și a profesorilor privind oferta educațională precum și pentru a facilita un contact direct între elevi și cadrele didactice.

Cursurile vor avea cinci tematici reprezentative pentru fiecare departament al facultății precum:1-Științele politice în lumea lui Harry Potter: prietenie, eroism și lupta împotriva răului, 2. „Despre jurnalism, altfel”3.  „Word of Mouth Online”4.  „Vrei să schimbi lumea? Hai la administrație publică!”5. „The Modern Day Superhero” by Cluj School of Public Health.

Pentru a organiza cât mai bine evenimentul, licenii sunt rugați să-și anunțe intenția lor de participare până la data de 1 aprilie 2013, la adresa de emaill: kuglis@fspac.ro.

_____________

Nicoleta Algeorge

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts