Studenții clujeni prezenți în număr mare la CariereInIT

Din oraş UBB Radio

Târgul de jocuri în IT care a ajuns la cea de-a doua ediţie a adunat o mulţime de studenţi interesaţi să aplice pentru programele de internship sau training.

Printre firmele prezente la târgul care se desfășoară pe parcursul a trei zile anul se numără Evoline, Fortech, Wayfare, ISDC, Endava, Steelcase, Evozon software, Emerson, msg România, Yonder, Centrul de carieră al UBB „ Caut Job!” sau Arobs.

„Firma noastră oferă programe de internship dar și programul The Graduate. Anul trecut am avut douăzeci de poziții, pentru programul de internship și zece pentru programul The Graduate, care a fost un success, motiv pentru care anul acesta am crescut numărul de locuri și anume cincisprezece poziții. Oferim studenților oportunitatea de a se angaja încă din prima zi a acestui program, dar în același timp este și un training tehnic. Internshipul este plătit cu o bursa de 500 Ron și va ave loc în perioada iulie-august, iar 31 martie este ultima zi pentru înscriere”, declară reprezentanta firmei Endava.

În urma acestui eveniment studenții afați la târg au ca oportunitate găsirea unui job în domeniu sau participarea la un intership într-una din diferitele campani organizate.

„Mi se pare foarte bine ca firmele să vină şi să-și prezinte ofertele de joburi ce le au disponibile şi mai ales pentru practică, pentru că mulţi îşi caută stagii de practică. Târgul reprezintă o oportunitate pentru că pe viitor te poţi angaja, dacă eşti foarte bun”, a precizat Mădălina, studentă la matematică-informatică.

Târgul este organizat de către Societatea Hermes (Organizația studenților de la Facultatea de Matematică și Informatică) și IntegralHR, iar grupul țintă căruia se adresează acest eveniment sunt studenții de la Facultatea de Matematică și Informatică, dar și cei cu un profil tehnic asemănător.

[flagallery gid=67 name=Gallery]

______________

Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts