Lady today, business lady tomorrow, ediția a IV-a: Be smart Online

Eveniment

Conferinta

Business Ladies Club (BLC) organizează în 17 martie 2016 cea de-a IV-a ediție a evenimentului Lady today, business lady tomorrow. Tema principală în acest an face trimitere la trendurile din sfera Marketingului Online.

Speakeri și profesioniști în domeniu sunt așteptați joi în Sala B – The office, Cluj-Napoca, aducând în discuție noțiuni atât de SEO, CPC, Mailing, Google Analytics, cât și de Social Media. Cei care doresc să își deschidă o afacere sau deja sunt pe acest drum, vor trebui să își facă loc în agendă deoarece prezența la această conferință este un „must”! Vei primi tips&tricks de promovare, beneficiind de îndrumarea celor mai buni oameni din Marketingul Online din clujean.

Speakerii acestei ediţii sunt: Simona Porosnicu, Daniel Matei, Alex Ursa, echipa Netlogiq, Marian Hurducaş, Anca Dinu, Andrei Mutu şi Mihai Ţăranu. Participarea în cadrul acestui eveniment se face pe baza unui formular de înscriere pe care îl găsești pe pagina Business Ladies Club și care trebuie trimis pânâ pe 16 martie 2016, ora 16:00.  BLC organizează anual evenimente dedicate mediului de afaceri cu studenți, pentru studenți, dar și antreprenorilor consacrați din mediul clujean, printre care Business Ladies Conference, Gentlemen in Business.

Amintim că BLC a fost fondat în anul 2011, sub numele de Business Ladies Club, de către un grup de tinere economiste din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, care activează din mai 2012, atunci când a avut loc Lansarea Oficială a Clubului. Crearea Clubului a pornit de la necesitatea dezvoltării personale și profesionale a studentelor prin combinarea educației formale și non-formale în contextul educației integrale. Scopul organizației este pregătirea viitoarelor femei în afaceri prin informare, dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi punerea în practică a abilităţilor dobândite, întrucât misiunea BLC este de a familiariza tinerele cu mediul de afaceri prin crearea unui cadru favorabil pentru acest lucru.

Doina Stînă / Sursa foto: http://www.businessladiesclub.com/

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts