La târgul de Crăciun ne bucurăm de evenimente până pe 26 Decembrie

Din oraş

Târgul de Crăciun din centrul Clujului continuă cu evenimente atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și în perioada 19-26 decembrie. După un weekend cu spectacolul pe gheață ,,Alice în Țara Zăpezilor”, seri de folk cu Magda Puskas și Emeric Imre, dar și evenimentul caritabil ,,Crosul lui Moș Crăciun”, pe scena din Piața Unirii puteți să vedeți și să ascultați zilnic coruri de copii de la școli și grădinițe.

Un spectacol inedit va avea loc duminică, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun de la ora 19, când pe scenă vor urca cei de la Edina Special Christmas Quartet.

Căsuța lui Moș Crăciun este deschisă în continuare pentru copiii între 4 și 16 ani care pot participa zilnic la ateliere de textile, modelaj, muzică, fotografie, pictură, lucru manual sau origami (între orele 15:30-19:00). Participarea se face pe bază de înscriere la adresa: ateliereludoteka@gmail.com.

De asemenea, tot pentru cei mici este amenajat și Atelierul Spiridușilor, cu ateliere de gătit, ateliere de magie și ore de jocuri și relaxare, între orele 16:00-19:00. Înscrierile se pot face pe site-ul  www.lollyboomfestival.com.

În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie patinoarul va avea intarea gratuită. În plus, cei mici se pot întâlni cu Moșul până în ajun, în tramvaiul lui Moș Crăciun, pe linia 101 între orele 17:00-20:00.

Loredana Bertișan/ Sursă foto: Emil Boc-pagina oficială/Dan Tautan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts