Klaus Iohannis a retras decorația oferită anul trecut Spitalului Județean de Urgență din Suceava

Administraţie UBB Radio

 Cu toate că în momentul de față județul Suceava este cel mai mare focar de infecție cu coronavirus, iar numărul cazurilor de infectare cu acest virus a depășit 600 din totalul de 2460 de cazuri confirmate, președintele Klaus Iohannis a retras decorația oferită anul trecut Spitalului Județean de Urgență din Suceava

Președintele României a semnat în data de 1 a lunii aprilie decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, ceea ce înseamnă că acesta a retras Ordinul „Meritul Sanitar” conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019.

Procurorii au extins această anchetă atât pentru zădărnicirea combaterii bolilor, cât și pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Anchetatorii au sesizat faptul că există indicii că decesele au legătură cu activitatea desfășurată de medici și DSP.

Ieri, Ministrul Sănătății a declarat faptul că în Suceava, din cauza oamenilor și erorilor medicilor care nu respectă restricțiile impuse, o mie de oameni infectați umblă liberi.

Sursa: Digi24

Raluca Draia

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts