Irina Begu învinge și schimbă scorul dintre România și Elveția în 2-0

Sport

România conduce Elveția cu scorul de 2-0 după această primă zi cu ajutorul Simonei Halep și Irinei Begu, jucătoare care au reușit amandouă să facă un joc excepțional și să-și câștige meciurile.

La începutul primului set al meciului dintre Irina Begu (locul 38 WTA) și Timea Bacsinszky (locul 46 WTA), românca a avut probleme cu loviturile puternice ale lui Bacsinszky care a reușit să facă primul break al meciului. Revenirea de la 0-2 a Irinei a fost datorată greșelilor neforțate făcute de elvețiancă, iar după acestea, schimburile de mingi s-au lungit iar Begu a reușit să se concentreze și să forțeze în momentele cheie, câștigând puncte importante.

În al doilea set Begu a intrat foarte hotărâtă și după un prim game cedat lui Bacsinszky, a reușit să câștige 6 la rând, închizând setul cu scorul de 6-1.

“Am început mai greu, dar după primele două game-uri am început să simt mai bine mingea. Am respectat indicațiile tactice stabilite înaintea partidei împreună cu staff-ul. Fără suporteri nu aș fi reușit asta. Vreau să vă mulțumesc pentru astmosfera minunată pe care ați creat-o. Este o onoare să joc în fața unui public atât de numeros”, a spus Irina Begu după meci.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: Romania Fed Cup Team Facebook

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts