Interviu cu Claudiu Nerghes, fost concurent X Factor

Din oraş

Claudiu Nerghes  a.k.a  Klyde este un fost concurent X Factor, sezonul trei, acum cântăreț. Clujeanul a terminat studiile la UMF, iar după participarea la X Factor a început colaborarea cu RotonMusic, lansând single-ul de debut ‘’Shut me down”, dar și alte melodii precum “Say cheese” sau “Chemestri”, cu cea din urmă participând în 2017 la EuroVision.

Când a apărut pasiunea pentru muzică?

Pasiunea pentru muzică a apărut de când sunt mic, tot timpul am fost atras de muzică si îmi era ușor de la o vârstă fragedă să reproduc pasaje muzicale.

Ce te-a făcut să îți dorești să participi la X Factor?

Colegii de la facultate m-au împins de la spate să particip la X Factor, altfel nu știu dacă m-aș fi înscris de capul meu.

Odată devenit celebru ai simțit că s-au schimbat lucrurlei? Ce anume?

Nu consider că sunt celebru, am o bază de fani care apreciază muzica mea, dar în rest nu pot spune că s-a schimbat ceva în mod special, doar mai mult stres și muncă.

Ce piedici ai întâmpinat în drumul tău spre succes?

Piedici am întâmpinat probabil ca orice artist debutant, mulți “Nu”, piese refuzate, idei pe care le aveam și nu erau puse în practică, oameni cu păreri și gusturi diferite de ale mele etc.

Cine este modelul tău în domeniul muzical?

Nu pot spune că am un model anume în domeniul muzical, dar ma inspiră toți artiștii a căror muzică îmi place.

Din ce sunt inspirate piesele tale?

Piesele mele sunt compuse de mine și sunt inspirate din viața reală și din tot ce mi se întâmplă mie sau oamenilor cu care interacționez.

Ai proiecte la care lucrezi în prezent sau proiecte la care visezi?

Am proiecte la care lucrez momentan și la care visez să se finalizeze, chiar dacă sunt perioade în care nu lansez nimic, cu siguranță lucrez între timp neîncetat la piese noi.

În care din piesele tale,consideri că te regăsești cel mai mult? De ce?

Piesa în care mă regăsesc cel mai mult este Chemistry, pentru că am compus-o și produs-o fix așa cum mi-am dorit, fără a ține cont de “ce se cere” la noi.

Te gândești să profesezi ca și stomatolog ? Sau vrei sa rămâi strict pe muzică?

Eu am terminat facultatea de Tehnica Dentară și momentan sunt axat pe muzică și alte proiecte, puțin probabil că voi profesa în viitorul apropiat.

Cum a fost experiența ta la Eurovision?

Experiența Eurovision a fost una interesantă și o posibilitate bună de a promova piesele, fapt pentru care am participat. În rest le doresc succes celor care vor să reprezinte România la acest concurs.

– Dan Andone

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts