Târgul Agraria, unul dintre cele mai apreciate târguri de profil, a ajuns la a 24-a ediție

Cultură

Cea de-a 24-a ediție a târgului Agraria, unul dintre cele mai apreciate târguri internaționale pentru agricultură, zootehnie și industrie alimentară și cel mai mare eveniment de profil din Transilvania este găzduit și în acest an de Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu.

Agraria 2018 își propune, la fel ca și în edițiile anterioare, să constituie un loc important de întâlnire atât pentru fermieri, cât și pentru specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii, construind o platformă de comunicare între participanți și clienții tradiționali, care pot discuta despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Astfel, în cadrul acestui târg vor fi prezenți peste 350 de expozanți proveniți din 11 țări europene, pe o suprafaţă extinsă, net superioară comparativ cu edițiile anterioare, dedicată expoziţiei de animale de rasă, prezentări în ring, concursuri, licitaţie de bovine Angus, conferinţe şi forumuri pentru crescătorii de animale.

„Ne bucurăm că putem contribui, din nou, la succesul acestui târg de mare anvergură prin asigurarea unei locații mai mult decât adecvate. Totodată, participarea la târg a celor două asociații înființate de Consiliul Județean contribuie in mod activ și la îndeplinirea obiectivului acestui târg… realizarea de schimburi de experiență între participanți, accesul nemijlocit la cele mai noi inovații din domeniu, dar mai ales, la sprijinirea economiei locale și regionale.”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Tot în cadrul târgului Agraria este prezentă Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, prin Departamentul de Științe Economice, în calitate de partener al acestui târg. În data de 22 Aprilie la orele 10:00-12:30 organizează în parteneriat cu AgroTransilvania Cluster conferința „Viitorul Agriculturii cu Înaltă Valoare Naturală în România încotro? Exemple de bune practici și modele de succes”.

– Andreea Dragomir / Sursa fotografiilor: Pagina de Facebook Agraria și USAMV

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts