Încep înscrierile pentru Animation Worksheep

Divertisment Media

Workshop-ul Animation Worksheep, care s-a bucurat de un mare succes în 2011 ajunge la a doua ediție anul acesta în data de 5 – 14 octombrie, unde participanții vor avea șansa să își testeze abilitățile în domeniul animației.

Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada 12 martie – 1 aprilie 2012, și sunt rugați să trimită un mail la adresa workshop@estenest.ro, menționând în mail: un CV personal, o scrisoare de intenție cu aptitudinile lor și aspirațiile în ceea ce privește workshopul, precum și o adresă FTP cu materialele de tip animație sau grafică aparținând concurentului.

Preselecțiile se vor desfășura în data de 4 – 21 mai 2012 în localitatea Șimon – Bran la Pensiunea Mistral 8, unde vor fi aleși 15 cursanți cu vârste cuprinse între 18 -25 de ani.Tehnicile de animație abordate vor fi de tip: 2D, stop – motion, 2D desenat, cut- out, 2D digital și 3D.

Animation Worksheep, ateleriul de film de animație care va avea loc la București, este destinat tinerilor animatori români și celor din Republica Moldova. Indiferent de  nivelul de experiență, atelierul pune la dispoziție acestora un program de pregătire în ceea ce privește progamele de scurt metraje de animație.

Programul acestuia cuprinde pentru prima oară un model de scenaristică, ajutându-i pe participanți să-și dezvolte poveștile pentru scurt metrajele pe care le vor realiza și să le ofere niște noțiuni elementare despre structura, formatul și conținutul unui scenariu de film.

În cadrul acestui atelier nu este permisă participarea concurenților din prima ediție.

Taxa de participare este de 800 RON, iar studenții beneficiază de o reducere la 500 RON care includ cazare, masă, training și folosirea resurselor hardware/software ale Workshopului.

La finalul atelierului, participanții vor avea experință de lucru în domeniul filmului de animație, din punct de vedere tehnic și creativ.

___________

Andreea Hoza

Andrei Alex Căprar

Foto: Adi Marineci

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts