Halep își continuă drumul spre finala Indian Wells

Sport

Simona Halep (locul 1 WTA) s-a calificat în sferturile competiției după ce s-a impus în fața chinezoaicei Qiang Wang cu scorul de 7-5, 6-1. Petra Martic (locul 51 WTA) care a trecut de Marketa Vondrousova (locul 54 WTA) în 2 seturi, va fi adversara Simonei din sferturi.

Primul set a fost destul de disputat, fiind prezente 5 break-uri în 12 game-uri jucate. În timpul acestuia Halep a cerut intervenția antrenorului ei, Darren Cahill, la scorul de 4-5 pentru Wang, deoarece sportiva venită din China reușise să o încurce pe Halep cu loviturile ei, majoritatea lor îndreptându-se spre centru terenului. Intervenția australianului a avut un impact benefic asupra atitudinii și jocului Simonei, aceasta reușind să câștige toate game-urile rămase și impunându-se cu 7-5 în primul set.

Al doilea set a început cu o Simona Halep motivată și agresivă, care a reușit să închidă setul în doar 30 de minute cu scorul de 6-1.

Sportiva noastră este văzută ca favorită la câștigarea turneului având un culoar accesibil pe tot parcusul turneului. Adversara sa din sferturi va fi Petra Martic, croata care a trecut în două seturi de locul 6 WTA, Jelena Ostapenko.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: BNP Paribas Open Twitter

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts