S-a decis și ultima semifinalistă a Cupei României

Sport

FC Botoșani a reușit să se califice în semifinalele competiției la capătul unui meci cu un final spectaculos în care s-au marcat 5 goluri în doar 20 de minute. Așadar, Botoșani se alătură celorlalte 3 semifinaliste: Craiova, Gaz Metan și Hermannstadt.

Echipa antrenată de Constantin Enache a condus de două ori pe tabelă, fiind egalată rapid de ieșeni. Aceștia nu au mai reușit să egaleze scorul și după golul marcat din penalty în minutul 111 de către Axente.

Primele 88 de minute nu au impresionat cu nimic publicul, primul gol fiind marcat în minutul 89 de către Golubovici pentru Botoșani, ca mai apoi Cristea să egaleze la doar un minut diferență, ducând meciul în prelungiri. Roman a marcat și el în minutul 95 dintr-un penalty pentru Botoșani, dar același Cristea reușind din nou să egaleze situația de pe tabelă pentru ieșeni. Arbitrul Geogre Găman, care a acordat nu mai puțin de 10 cartonașe galbene la acest meci, a mai acordat un penalty pentru Botoșani, penalty prin care Axente a reușit să-și califice echipa în semifinale.

Tragerea la sorți pentru deciderea meciurilor din seminifinalele care se vor juca în dublă manșă, pe 18 aprilie și 9 mai, va avea loc miercuri, 14 martie.

– Andrei Căpitanu / Sursa fotografiei: Digi Sport

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts