Goran Bregović și Weding and Funeral Band –concert extraordinar la Cluj

Din oraş Divertisment

Goran Bregović și Weding and Funeral Band vor concerta în data de 18 iulie în Cluj, la Sala Sporturilor Horia Damian. La spectacolul live vor putea asista peste 8000 de spectatori.

Fanii îndrăgitului artist Goran Bregović vor avea posibilitatea de a savura fiecare moment al interpretării de excepție pe care artistul o pregătește pentru vara aceasta. “Acest proiect este unul dintr-un lung șir de evenimente pe care agenția noastă le are pregătite pentru anul acesta. Promitem să organizăm pentru publicul clujean evenimente inedite și să aducem în Cluj-Napoca, dar nu numai artiști de renume internațional”, a declarat Decebal Cotoc, președintele Amprenta Events.

Pe lângă concertul din Cluj, cei 15 muzicieni vor concerta și în Târgu Mureș, cu o zi mai devreme, în data de 17 iulie. Ultimul concert susținut în Cluj-Napoca a avut loc acum 3 ani, când Bregović și muzicienii lui au încântat mii de oameni cu un spectacol incendiar.

Goran Bregović este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din lume. Pe când avea doar șaisperezce ani, Bregovic a pus bazele trupei Bijelo Dugme,care avea să devină una dintre cele mai populare formații rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum: “Time of the Gypsies”, “Queen Margot”, “Underground” și “Arizona Dream”, special pentru regizorul Emir Kusturica. Creațtiile lui sunt influențate de muzica tradițională țigănească precum și de muzica din Balcani. Fiind un compozitor de excepție, a scris piese pentru Iggy Pop, Ofra Haza sau Cesaria Evora.

_____________

Anca Scutelnicu

Foto: goranbregovic.rs

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts