Google reduce prețurile serviciilor Cloud

Tech

Google taie din prețurile practicate la serviciile de stocare în Cloud pentru toți utilizatorii săi până la 50%. Pe lângă actualizările Gmail și anunțarea noului Update Android P Google reduce prețurile practicate la serviciile sale de stocare în Cloud, după cum urmează:

Varianta de 2TB a scăzut cu 50% de la 19.99 dolari la 9,99 Dolari pe lună, Versiunea de 1 TB a fost scoasă din opțiuni. Variantele de 30, 20 și 10 TB rămân la aceleași prețuri.

Cel mai ieftin abonament rămâne de 1,99 dolari pe lună având 100 GB spațiu de stocare în cloud, dar există și o variantă cu 2,99 dolari pe lună care oferă 200 GB de stocare.

Toate abonamentele Google Drive se convertesc în Google one care aduce și serviciu de livechat cu serviciul clienți la care vor avea acces toți utilizatorii pentru suport, fiind o premieră pentru cei care fac upgrade la extra spațiu.

Google oferă gratis 15 GB pentru toți utilizatorii de Gmail, având acces cu contul la toate serviciile sale.

Google drive este un serviciu de stocare în cloud lansat pe 24 Aprilie 2012 care până în prezent a adunat peste 800 de milioane de utilizatori care cu ajutorul serviciului partajează fișiere cu prietenii, colegii de muncă, chiar lucrând împreună la același document de la distanță sincronizându-se în timp real. Aplicația Google Drive este disponibilă pe Windows, Mac OS, Android, IOS și Linux. Variantele pentru Desktop se numesc Backup and Sync  și vin la pachet cu suita office sub denumirile Google Docx, Google Sheets, Google Slides și Forms Work, o alternativă gratuită pentru Microsoft Office.

– Autor: Jozsef Hăinală / Sursa fotografiei: engadget.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts