FSEGA organizează o conferință dedicată studenților vorbitori de limba germană

Din oraş Studenti

Linia de studiu în limba germană din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca organizează conferinţa “Fit für die Zukunft – Gespräche der Universität mit der Wirtschaft”, unde sunt invitaţi studenţii vorbitori de limba germană. Conferința va avea loc în data 2 martie 2018, în incinta Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, sala 118, de la ora 9:00.

În cadrul conferinţei vor fi discutate teme precum competenţele necesare tinerilor în era digitalizării, dar şi soluţiile cu care firmele şi universitatea vin în ajutorul acestora. De asemenea, vor fi de propuse teme de licenţă şi disertaţie, iar studenţii doritori vor avea posibilitatea de a intra în contact cu reprezentanţii firmelor.

Printre vorbitori se numără Prof.h.c.Dr. Dieter Grasedieck, iniţiatorul acestei conferințe, profesor la Universitatea Duisburg-Essen (Germania), dl. Konrad Kaschek de la firma Robert Bosch S.R.L., dl. Ludger Thol, reprezentant al firmei SC LMT Ingenieure SRL, dl. Ulrich Haastert, de la firma E.ON și dl. Bernd-Otto Hörmann, de la firma MHP– A Porsche Company.

– Redacția

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts