Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni – un nou loc pentru oficierea căsătoriilor

Din oraş

Oficierea căsătoriilor în municipiul Cluj-Napoca se va desfășura, începând cu jumătatea lunii mai a anului 2018, și în Amfiteatrul Bazei Sportive din cartierul Gheorgheni, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul primăriei. Până la acest moment oficerea stării civile în perioadele de vară a avut loc doar în Foișorul din Parcul Central.

Tinerii care urmează să se căsătorească pot alege între cele două locuri puse la dispoziție de către primărie. Programarea se face online începând cu 19 februarie pe site-ul primăriei, la secțiunea Servicii online. Cei care doresc să modifice sau să se reprogrameze o pot face de asemenea tot la aceeași secțiune.

Rezervarea se poate face o singură dată în baza codului numeric personal pentru a împiedica programările multiple. În ceea ce privesc lunile mai, iulie și august aplicația va pune la dispoziția cetățenilor două tabele orare. Mai multe detalii despre acestea se găsesc pe site-ul primăriei.

Prima căsătorie în Foișorul din Parcul Centrul a avut loc în luna iunie 2005 și a fost oficiată de actual primar Emil Boc.

– Miruna Aruxandei / Sursa fotografiei: monitorulcj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts