FOTO | Două înfrângeri consecutive pentru U Cluj în debutul Ligii Florilor

Sport

U Cluj-Napoca a suferit a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu în debutul noii ediții a Ligii Florilor la handbal feminin. Sâmbătă dimineața, clujencele au fost învinse de CSM Slatina, cu 21-20 (9-8).

Oltencele au început mai bine meciul din Sala Sporturilor ”Horia Demian”, nefiind conduse niciodată pe parcursul primei reprize.

Dacă în primele 30 de minute nu au reușit să conducă la o diferență mai mare de un gol, slătinencele au pus pentru două goluri ”între” de mai multe ori în primele șapte minute ale reprizei secunde (10-8, 11-9, 12-10 și 13-11).

Universitatea Cluj a arătat ceva mai bine în atac, reușind la rându-i să treacă pentru prima dată în avantaj pe tabelă, 14-13, în minutul 41. Jocul ofensiv al clujencelor nu s-a menținut la aceeași capacitate, ultimele minute ale partidei aducând multe ratări, costându-le cel puțin o remiză.

Prin victoria de la Cluj, CSM Slatina acumulează primele puncte în noul sezon și se află în fața unei noi performanțe bune din punct de vedere defensiv, cu doar 20 de goluri primate, după ce în primul meci al sezonului încasaseră 22. De cealaltă parte, U rămâne fără succes din două meciuri acasă, pentru ardelence urmând o deplasare foarte grea, la Bistrița.

U Cluj: Țăgean, Prodan, Munteanu – portari; Corkovic 7 goluri, Vălean, Ani Senocico 3, Stolkosa, Boian, Popa, Vasiliu, Lazăr, Dindiligan 1 (toate). Antrenor: Alin Bondar.

CSM Slatina: Abed Kader, Nagy, Stan – portari; Lazăr 8 goluri, Dăscălete 6, Vădineanu 2, Ostase 2, Fulgoi 2, Drăghici 1, Stoicănescu 1. Antrenor: Victorina Bora.

– Realizat de Andrei-Ionuț Bocancea și Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts