AUDIO | Joburi de vară pentru studenți

Studenti

În această vara nu toți studenții au ales să se relaxeze si să petreacă la maxim, unii au fost mai îndrăzneți și au aplicat pentru un job. În majoritatea cazurilor, studenții s-au angajat pentru a avea proprii bani de buzunar și pentru a vedea cum se simte independența financiară.

Unul dintre studenții care și-au luat inima în dinți este Dan Denis, student la Informatică, Matematică Aplicată, În cadrul Universității de Vest din Timișoara. El a ales să lucreze în domeniu, aplicând pentru un job de ajutor de programator.

Un alt exemplu este o tânără ambițioasă și săritoare, Vlad Bianca, studentă la sociologie în cadru Universitații 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Ea a ales să lucreze ca ospătar într-un bar, pentru a putea studia tipologiile de oameni si pentru a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare și înțelegere.

Joburile pentru studenți sunt benefice atât pe timpul verii cât și pe timpul facultății, companiile încercând să ofere un program cât mai flexibil. Dacă te angajezi poți avea un venit suplimentar de care sigur nu te-ai lipsi.

– Realizat de Oana Teodorescu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts