FOTO | Ceramic Cafe: ateliere creative și de relaxare

Din oraş

Ceramic Cafe, un concept inovator în centrul Clujului, este un local care îţi oferă o atmosferă relaxantă, unde poţi savura un ceai sau o cafea, dar şi posibilitatea de a-ți picta ceașca din care bei.

Localul Ceramic Cafe oferă fiecărei persoane, indiferent de vârstă sau cultură, o nouă modalitate de relaxare şi de petrecere a timpului liber, într-un mod unic şi creativ.

Pe rafturi sunt aliniate farfurii, căni, boluri, vaze, ceainice sau diferite obiecte decorative care așteaptă să fie umplute de culoare cu mult drag.

Într-o atmosferă aparte, clienţii dornici să încerce această experientă sunt ghidaţi, în acest fel sunt încurajaţi să privească obiectele ceramice albe, să își aleagă obiectul dorit, să ocupe un loc și să dea frâu liber imaginației prin formă și culoare. ‚‚O alternativă minunată de a-ți petrece timpul liber, atât cu cei dragi dar și de unul singur. Atmosferă relaxantă, oameni frumoși și dornici să te ajute să îți exprimi creativitatea.’’ a spus unul din clienţii localului.


Ceramic Cafe pune la dispoziţia clienţilor accesorii care le permit să creeze după bunul plac, precum: pensule de diferite dimensiuni și circa 30 de nuanţe de culori netoxice, fără plumb, care oferă un mediu sigur şi potrivit pentru copii.

După terminarea lui, obiectul ceramic nou creat și personalizat intră în posesia creatorului său, care îl va putea păstra sau dărui unei persoane dragi.

În micile momente de pauză ale creaţiei clienţii se pot destinde savurând o băutură caldă de la barul localului.

Ceramic Cafe reuşeşte în fiecare săptămână să organizeze diferite ateliere, precum: ateliere de pictat pe ceramică, ateliere de modelat lut sau diferite activităţi. ‚‚Organizăm petreceri pentru copii, teambildinguri pentru corporații, suntem deschiși la orice fel de propunere în zona asta a evenimentelor. Îndrăznesc să mă laud că evenimentele au fost totdeauna un succes pentru că e o atmosferă caldă, oamenii se simt foarte bine.’’ a spus Cristina Farcaş.

– Text & foto: Andreea Dragomir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts