Fotoreportaj | Conferința THE WOMAN: Sunt cea mai bună versiune a mea!

Din oraş Eveniment

La conferință s-a vorbit despre cum să devii cea mai bună variantă a ta și cum poți tu, ca femeie, să te dezvolți și să te afirmi pe plan profesional.

Sala în care s-a derulat Conferința The Woman. La eveniment au luat parte 600 de femei dornice de a asculta poveștile altor femei de succes.
Pe scenă se află Mădălina Hodorog, CEO la The Woman, alături de cei doi prezentatori ai evenimentului. În partea stângă Bogdan Rădulescu, iar în partea dreaptă Oana Mudura.
Cătălina Ponor, gimnastă: “Este mult mai ușor să te duci sus, dar este mult mai greu să te menții.”
Actrița Maia Morgenstern s-a hotărât să vorbească despre fiica sa și despre cum aceasta îi calcă pe urme. În timp ce vorbea despre familie și carieră din sală s-a auzit un copil plângând, așa că a invitat-o pe scenă pe femeia care a venit la conferință alături de fetița ei.
În pauza de cafea femeile au avut parte de ședințe de make-up gratuite.
Iuliana Tudor, producător și realizator TV explică ce motivație a avut și cum a reușit să aibă o carieră de succes în televiziune.
La eveniment a avut loc și o dezbatere pe tema: Challenging myself! De la stânga la dreapta: Doina Cepalis CEO la Te-Rox Prod, Sînziana Maioreanu CEO la Aegon, Oana Delia Radu Director la Group Retail Cluj Raiffeisen Bank, Transilvania Regio și Mona Nicolici Head of Sustainability Unit la OMV Petrom.
Lângă sala de conferință au fost amplasate mai multe standuri de prezentare a unor produse precum: lavandă, îmbrăcăminte și lenjerie intimă, produse de make-up, bijuterii și multe altele.
Melania Medeleanu a vorbit despre cum a luat naștere proiectul MagiCAMP.
Psihologul Raluca Anton a realizat un exercițiu de imaginație cu femeile prezente la eveniment. Le-a rugat să închidă ochii și să se gândească la cum va arăta viața lor peste 10 ani.
Una dintre cele mai mari realizări ale unei femei este familia! Pe scenă se află doi frați care împart aceeași pasiune, dansul.
Olga Johnson – Antonova Fondator Circular Fashion este de părere că industria fashionului dăunează tot mai mult mediului înconjurător și vine cu soluții și sfaturi prin care demonstrează cum îl putem proteja.

Fotoreportaj realizat de Iulia Magyari

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts