Final de aventură europeană pentru U-BT Cluj-Napoca

Sport

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, a cedat miercuri seara în compania echipei olandeze Donar Groningen, într-un meci contând pentru returul optimilor de finală ale FIBA Europe Cup.

Elevii pregătiți de Mihai Silvășan nu au reușit să-și adjudece o victorie de palmares, după 76-103 în Olanda, fiind întrecuți cu scorul de 69-76 (22-13, 19-24, 11-22, 17-17), în partida desfășurată la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. De altfel, batavii s-au impus în toate cele patru întâlniri contra ardelenilor din actualul sezon european.

Principalii marcatori pentru gazde au fost Watson (13 puncte) și Sakic (13 puncte, 13 recuperări), în vreme ce Pasalic (20 puncte) și Slagter (13 puncte) s-au remarcat pentru Donar.

La finalul meciului, antrenorul Mihai Silvășan a declarat următoarele: „Îmi pare rău că am ieșit din competiție, în primul rând, chiar ne doream să mergem mai departe. Felicit echipa din Groningen, evident că au fost mai buni decât noi, ne-au bătut de patru ori în acest sezon. Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei, în cea mai mare parte a timpului au dat tot ce au avut mai bun din ei”.

Următoarea partidă pentru U-BT va avea loc la Galați, sâmbătă, 17 martie.

– Krisztian Bucsi / Sursa fotografiei: Fiba Basketball

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts