Festivalul Peninsula 2010: Noi nume confirmate

Eveniment UBB Radio

Festivalul Pensinsula 2010, cel mai mare eveniment în aer liber din Transilvania ce se va desfăşura între 26 şi 29 august, anunţă alte noi surprize. După o primă listă anunţată de organizatori pe care apăreau nume precum Korn, Tricky, the Rasmus, Europe, Ska-P, Babylon Circus şi mulţi alţi, au fost anunţate alte nume importante de pe scena muzicală românească: Phoenix, Zdob şi Zdub, Kumm, Compact, Sarmalele Reci, Şuie Paparude şi DJ Gojira, cel mai titrat artist hip hop al anului trecut, Puya apare şi el pe lista confirmărilor de la Peninsula 2010.

Phoenix cântă la Festivalul Peninsula sâmbătă seara, adică în ziua de 28 august, venind să întregească recitalul celor de la Europe şi al legendarilor Omega – prima formaţie din Ungaria care a avut succes în Marea Britanie şi i-a inspirat pe cei de la Scorpions să cânte megahitul White Dove.

Zdob şi Zdub revine pe scena Peninsula după o absenţă de un an, în ziua de duminică, 29 august. Şuie Paparude, trupa care a încheiat anul trecut festivalul cu extrase ale albumului la care lucrau, revin de data aceasta cu noile piese ce vor putea fi ascultate live.

A pus muzică alături de nume precum Plump Djs, Stanton Warriors, a mixat în deschidere la Faithless – DJ Gojira abordează mixează, de la breakbeat şi electro până la techno si chiar dubstep. Sâmbătă, la Terasă, e timpul pentru un set Gojira.

Organizatori anunţă ultima săptămână în care se mai pot achiziţiona abonamente valabile pe întreaga durată a evenimentului, cu 10% reducere, adică la preţul de doar 179 de lei. Promoţia se va încheia în data de 20 iunie.

Alte detalii pe site-ul festivalului: www.peninsula.ro

Programul Festivalului Peninsula 2010

Joi, 26 august: Ska-P, Babylon Circus, Sub Focus & MC I.D., Pannonia Allstars Ska Orchestra, Şuie Paparude, Kumm

Vineri, 27 august: The Rasmus, Fedde Le Grand, Quimby, Compact, Kiscsillag

Sâmbătă, 28 august: Omega, Europe, Phoenix, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia, Anima Sound System, Magna Cum Laude, Irie Maffia, Sarmalele Reci, Gojira

Duminică, 29 august: Korn, Above & Beyond, Tankcsapda, Zdob şi Zdub, Puya, Magashegyi Underground

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts