Facebook-ul anulează concerte!

Din oraş Divertisment

Trupa “Omul cu Șobolani urma să concerteze sâmbătă într-un local din Cluj Napoca, dar organizatorul a decis anularea evenimentului, deoarece a fost dezamăgit de faptul că prea puțini oameni și-au anunțat pe Facebook prezența la concert.

Pe site-ul de socializare, 94 de persoane au bifat că vor participa, în timp ce alți 133 de oameni s-au arătat interesați de concertul de sâmbătă. În consecință, pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, organizatorul a anunțat că este pe de o parte dezamăgit de cifrele afișate, dar pe de altă parte este conștient de faptul că nu poate obliga oamenii să renunțe la mini-vacanță prilejuită de 1 Decembrie. Acesta, alături de membrii trupei OCS, “se văd nevoiți să anuleze concertul din data de 28 noiembrie.”

Cu toate acestea, Mihnea Dobrotă, toboșarul trupei a precizat faptul că formația nu a avut legătura cu luarea acestei decizii.

“,Membrii trupei nu au niciun amestec cu attending-ul. Noi venim oricum pe o sumă fixă. Organizatorul este cel care nu își asumă că vin 100 sau 500. Chestie de optică și opțiune!” a răspuns Mihnea Dobrotă.

În final, organizatorii au specificat că vor programa un concert “Omul cu Șobolanila o dată ulterioară.

Gabriel Bucșa / Sursa fotografiei: infomusic.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts