Expoziţie foto Cameras on Camaret [galerie foto]

Cultură UBB

Vernisajul expoziţiei foto „Cameras on Camaret a avut loc astăzi la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Printre invitaţii la acest eveniment s-a numărat şi decanul facultății, Călin Hinţea.

Expoziția a prins viață în urma unui proiect Erasmus la care au participat șase masteranți ai FSPAC. Lect. Univ. Dr Andreea Mogoș, Ioana Filipaș, Ioana Tăut, Laura Mureșan, Andreea Sorean au participat la activitațile teoretice și practice ale proiectului, dar au adus o pată de culoare din toate activitațile lor, prin fotografiile din cadrul vernisajului. La eveniment a fost prezent și decanul Călin Hințea, care s-a declarat mulțumit de expoziția  clubului de fotografie, deoarece se încadrează în activitățile facultății: internaționalizarea și activitatea extrașcolară.

„Sunt încântat avem asemenea club și sper ca pe viitor să colorăm facultatea cu astfel de fotografii., declară decanul FSPAC, Călin Hințea.

Mihai Biriș, fotograf, dar și fost student al facultății, spune despre fotografii: „Îmi fac poftă să vizitez locurile acestea.” Fotograful a mai adăugat faptul că fotografiile din vernisaj „inundă de culoare”.

[flagallery gid=55 name=”Expozitie foto”]

_______________

Mădălina Gorschi

Foto: Christinne Schmidt

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts