Târg de produse hand-made la Cluj

Din oraş

Târgul de manufacturi şi artizanat “I made this” a avut loc astăzi, pentru prima dată, la Cluj. Târgul include obiecte prelucrate manual: accesorii, bijuterii, decoraţiuni, precum şi produse naturiste: uleiuri, creme şi loţiuni, săpunuri, şampoane sau tratamente pentru ten. Scopul fundamental  al acestui târg este acela de a promova produsele realizate de  între artizani.

“E unul dintre singurele târguri de “hand-made” exclusiv care e făcut 100% corect din punct de vedere juridic, deci nu e un târg ad-hoc organizat de oricine, totul e organizat ca la carte. Nu este un târg înghesuit sau cu foarte mulţi participanţi. Şansele să găseşti chestiile nefăcute de oamenii care sunt prezenţi aici sunt de 20% şi îţi dau procentul ăsta pentru că sunt şi oameni care au venit cu accesorii din care se face furnituri. Nu îmi place ideea de târg pentru că se confundă cu cea de bâlci, nu avem vintage, nu avem antichităţi, sunt efectiv artişti hand-made, “, a declarat organizatorul târgului.

“Cel mai scump produs pe care îl am este cred că la 155, am şi la 200 şi ceva, e foarte bogat, colier, brăţară, cercei, dar nu le-am adus. Oricum nu am loc pentru toate. Următorul târg va fi în 15-16 decembrie la Târgul Croitorul şi mă puteţi găsi acolo”, ne-a informat una dintre vânzătoare.

Pentru cei interesaţi, “I made this” este deschis începând cu orele 10 în Polus Center Cluj, iar ultima zi în care se pot cumpăra obiectele este duminică. Târgul a luat fiinţă în Arad şi intră în anul 4 de existenţă.

_____________

Mariana Revnic

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts