Eveniment Raha Garden, Hunedoara

Eveniment UBB Radio

Evenimentul Raha Garden a avut loc sâmbătă de la ora 17:00 în Hunedoara.  Acesta a fost organizat de Harabagiu Robert Răzvan, care se ocupă de organizarea diferitelor evenimente, creându-şi propriul proiect „Raha Party Events”. Robert şi-a început activitatea anul trecut, în iarnă, organizând un eveniment la care au participat aproximativ 100 de persoane.

Din cauza pandemiei, terasele au fost închise, oamenii fiind nevoiţi să stea în case. După trecerea situaţiei de urgenţă, unele restricţii s-au ridicat, iar acestuia i-a venit ideea creării evenimentului pentru a scoate oamenii la terasă dupa o perioadă lungă de timp

„Trebuia să revin cumva odată cu ridicarea restricţiilor. Cum evenimentele au fost şi sunt blocate, am zis că trebuie să mă orientez rapid, aşa am ales să fac o extensie la proiectul meu şi să scot oamenii la terasă”, a declarat Robert.

Organizatorul mărturiseşte că nu a fost greu să găsească locaţia în care evenimentul s-a desfăşurat dupa această perioadă de pandemie:

„Nu a fost greu să găsesc localul în care să organizez aşa zisa petrecere. Multe locaţii au avut de suferit cât timp au fost închise. Sezonul în care am fost loviţi de pandemie era văzut de multe locaţii din domeniul horeca, ca o perioadă bună din an. Ideile mele tot timpul au venit în ajutorul locaţiilor, nu în deficitul lor”.

Deoarece regulile de distanţare socială trebuie respectate, crearea evenimentului a adus câteva obstacole. Oamenii vin la terasă pentru a socializa, pentru a se revedea cu persoane dragi lor, iar pentru ca acestă petrecere să primească aprobare, Robert a fost nevoit să o aranjeze în aşa fel încât la o masă să fie cel mult patru persoane.

Evenimentul a ieşit exact cum organizatorul si-a propus:

„Evenimentul a fost o provocare pentru mine. Domeniul în care m-am făcut remarcat rămâne cel al party-urilor, dar am vrut să mă revăd cât mai curând cu toţi prietenii mei. Pot spune că a ieşit mai bine decât mă aşteptam. Am fost plăcut surprins să văd interesul pentru noua idee pentru care am optat. Chiar mă bucur enorm, fiindcă am parte de o susţinere fantastică şi le mulţumesc frumos celor care au participat”, a declarat Robert.

Participanţii evenimentului au fost serviţi cu diferite băuturi alcoolice sau non-alcoolice preparate de Mrejuică Mihai, deţinătorul barului mobil „Bar M events”.

Am cerut părerea a două persoane pentru a vedea cum s-au simţit la acest eveniment şi dacă era nevoie de realizarea acestuia.

Muntean Denisa Miana, în vârstă de 28 de ani, declară că:

„M-am simţit foarte bine, atmosfera a fost una plăcută şi caldă. Consider că era nevoie de acest tip de eveniment după o perioadă atât de lungă în care terasele au fost închise. Era nevoie ca cineva să ne mai descretească frunţile şi să ne aducă aminte că o seară petrecută împreună cu prietenii şterge toare grijile”.

Bîrceanu Bianca, în vârstă de 23 de ani este de părere că:

„Era nevoie de acest eveniment. Sunt foarte încântată de Raha Garden, nu este o simplă terasă unde ieşi să mănânci sau să consumi băutură. Este mai mult de atât! O atmosferă minunată şi oameni minunaţi cu care te poţi distra. M-am simtit foare bine! Am luat cina alături de prieteni, am ascultat o muzică tare bună, iar echipa Raha a făcut o atmosferă foarte plăcută”.

Participanţii s-au simţit bine în cadrul evenimentului, primul de acest gen de la începutul pandemiei.

Sursa: Facebook Raha Party Events

Ana Gălan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts