Elena Udrea va participa la ședința Camerei în care se votează solicitările DNA

Politic

udrea

Înalta Curte de Casație și Justiție a acceptat astăzi cererea Elenei Udrea de a fi prezentă luni în plenul Camerei Deputaților, care va dezbate și vota două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele ei pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute, anunță Mediafax.

Elena Udrea s-a prezentat în aceată dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a declarat presei că solicită instanței să îi dea voie să se ducă luni la Camera Deputaților. „S-a admis cerea pe care am formulat-o de a fi prezentă în fața plenului Camerei Deputaților. Ca urmare, luni mă voi prezenta pentru a-mi spune punctul de vedere, având în vedere că situația este excepţională în continuare. Sunt la a șaptea și a opta cerere formulate în două săptămâni de către procurorii DNA împotriva mea”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea se află din 17 februarie în arest la domiciliu, fiind cercetată în dosarul “Microsoft”. Plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota luni două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

– Larisa Antal

Comments :1

  • Ora Exacta

    Navigand pe netul in limba romana uite ca am nimerit pe saitul dumeavoastra.
    Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe aceasta pagina si va urez cat
    mai mult succes!

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts