Electric Castle comunică oficial amânarea ediției de anul acesta din motive de siguranță și sănătate

Din oraş UBB Radio

Electric Castle, festivalul muzical mult așteptat din Bonțida, județul Cluj, anunță printr-o postare pe pagina de Facebook faptul că ediția de anul acesta nu va avea loc din motive de siguranță și sănătate.

Organizatorii festivalului au decis să amâne cea de-a opt-a ediție EC pentru data de 14-18 iulie 2021 din cauza situației incerte în care ne aflăm. După ce au luat în calcul toate scenariile posibile, aceștia au decis că siguranța și sănătatea publicului este prioritară. Astfel, în ciuda faptului că organizarea unei ediții  durează un an întreg, aceștia au hotărât să refacă planul ediției cu numărul 8.

 „E o decizie grea care ne afectează pe toți. Atât pe voi, fanii, cât și pe miile de oameni care fac acest festival posibil. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, vendori, voluntari și oameni din comunitatea locală, toți simțim aceeași dezamăgire și știm că vom resimți efectele.”

Cât despre artiștii care au fost book-uiți pentru anul acesta, organizatorii au în plan reconfirmarea întregului line-up.

În aceeași postare pe Facebook, promotorii festivalului comunică soluționarea problemei care îi privește pe fanii care au cumpărat bilete în avans. Aceștia promit siguranța biletelor, care vor fi valabile pentru ediția din 2021, iar cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziție și alte optiuni care urmează să fie comunicate.

„Ne vom revedea cu siguranță la castel, doar că de data asta va trebui să așteptăm un pic mai mult”, este ultimul mesaj transmis de către organizatori.

Sursa: Facebook Electric Castle

Andrei Blaga

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts